1. Als je wakker wordt denk je aan eten. Helemaal niet erg! Eten is een bron van energie en bouwstoffen, die jouw eetlust helpen stillen. Koud, warm, tussendoortje? No Problemo, op z’n Surinaams is alles mogelijk om 07.00 uur

221681_thumb_612x612

2. Je gaat van huis en het eerste waar je aan denkt is eten. Dat snappen we, je moet gewoon zorgen dat je het een positieve invulling geeft. Hoe dan? Makkelijk! Doordat de Surinaamse keuken uit heel veel mooie culturen bestaat, zijn er wel 40 recepten per product easy-to-use en in een hand-omdraai te bereiden. Dus… glip er stiekem even tussenuit, en bereid in 1,2,3 je lekkere tussendoortje.

d7700dc2969630b816f70a9017524014

3. Gezelligheid kent geen tijd. Te laat wakker, de bus te laat of een deadline niet op tijd af? Het maakt allemaal niks uit.. voor eten neem je de tijd! Het liefst gezellig met veel familie en vrienden en zo lang mogelijk.

tijdverspillen_0.preview

4. Je eet het liefst samen. Sharing is caring!

sharing-is-caring

5. Het leven is een grote YOLO! Dit is de belangrijkste. Neem een extra blikje frisdrank/biertje een groot stuk fiadoe en deel voor die ene keer niet je Roti. Je verbrandt die extra kilo’s wel weer bij het trainen van je kaakspieren bij je eerstvolgende maaltijd!