Jazeker: natte sneeuw, krabben en bibberen. De vrieskou van het jaar is weer aangebroken (erg laat), en gelijk was het gisteren de koudste nacht in 3 jaar. Hoe overleven we het? Heerlijke soep eten, maar dan wel op z’n Surinaams.

Huh, soep eten of soep drinken? Soep eet je met een lepel, maar het kan beide aangezien je het ook als lichte vloeistof kan drinken 🙂

We inspireren je graag hoe je snel, gemakkelijk en in een hand-omdraai jou tropische winterkost op tafel kan serveren:
1. Faja Lobi Saoto Trafasie 330 ml: http://www.surinaamsetenonline.nl/faja-lobi-saoto-trafasie-330-ml.html
Dit is de Surinaamse krachtbouillon mét vlees langdurig gekookt en getrokken van soepkip voor de bereiding van de echte Surinaamse Saoto, de bekendste soep uit de Surinaamse keuken en in 7 minuten bereid!

faja-lobi-saoto-trafasie-330-ml

2. Faja Lobi Noodles Trafasie 65 gr: http://www.surinaamsetenonline.nl/faja-lobi-noodles-trafasie-65-gram.html.
Noodles Trafasie is de enige Surinaamse Noodlesoep, speciaal ontwikkeld met Surinaamse kruiden en specerijen op smaak van de Surinaamse keuken. Dit is een topper die je overal in een paar minuten kan eten, met de heerlijke geur die Noodles Trafasie verspreidt denkt iedereen dat er een chef-kok aanwezig is!

faja-lobi-noodles-trafasie-65-gram

Zoek je extra recepten? Geen probleem hoor, onder elk product in de webshop staan alle mogelijke recepten.