blogimage3

Beste culinaire vrienden,

Daar gaan we dan, Surinaamseten blog gaat van start. We lanceren de blog op de meest kleurrijke dag in Suriname: Holi, en wij wensen je Subh Holi! Wat Holi is? Dit is een feest die de Hindoestaanse gemeenschap viert ook wel het lentefeest, een feest van blijdschap en vrolijkheid en een overwinning van het goede op het kwade en een Nieuwjaarsfeest. Voor meer informatie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Holi-Phagwa

Wij verwennen je graag met lekkere recepten die horen bij Holi, feest is lekker eten!

Super leuk, recepten-inspiratie-lifestyle & relaxing, dat is waarmee wij jullie dagelijks gaan verwennen. De blog is natuurlijk ook nieuw voor ons, maar het is vooral heel leuk dus elk bericht zal weer leuker en beter worden.

We hebben natuurlijk 1 ambitie: Iedereen verwennen met de heerlijke en liefdevolle kleurrijke Surinaamse keuken! Dat gaan we op heel veel leuke manieren ook via onze blog doen, wat dat zal zijn….? Jaaaa, natuurlijk veel leuker om jullie mee te verassen, dus ‘Stay tuned!’.

Wij kiezen voor een crossmediale communicatie, dit betekent dat wij jullie graag overal verwennen en op de hoogte houden, de blog is het startpunt naar al deze verwenpunten: onze recepten site, webshop en social media:

youtube-smalltwitter-smallpinterest-smallinstagram-smallfacebook-small

Rest ons te melden dat wij jouw input op prijs stellen. Opmerking, vraag, leuke tip of iets anders te melden? Klik hier en neem contact met ons op.

Groetjes,

Jay en Sandhia Laigsingh
Oprichters Faja Lobi