1. De Surinaamse keuken is met al haar culturen rijk een feest op zichzelf! Gevarieerd eten? Met de Surinaamse keuken eet je elke dag weer iets unieks, met meer dan 10 bevolkingsgroepen (Hindoestanen / Creolen / Javanen / Chinezen / Europeanen / Joden / Libanezen / Brazilianen / Marrons / Indianen) zorgen we dat het dagelijks feest is!

suri

2. Elke dag feest! Zon, zee en tropisch weer. Alle Surinaamse gerechten zijn heerlijk kleurrijk en geven het lekkere Surinaamse gevoel!

3. Alles relaxt en op zijn gemak. NO STRESS, even rustig aan. Zo doen we dat op z’n Surinaams, en toch gebeurt alles op tijd! Na het eten van Surinaams zie jij weer het licht in de tunnel en bevind je je in een oase van rust.

large

4. Iedereen vraagt na afloop bij welk 5 sterren restaurant jij chef-kok bent! Makkelijk in een hand-omdraai te maken, en het oog- en tongstrelend resultaat neerzetten, dat is de Surinaamse keuken met Faja Lobi.

3c. FOTO Surinaamse Nasi Goreng met saté, hardgekookte ei en Javaanse satésaus

5. Maak het zo kruidig en heet als je zelf wilt, alle variaties slagen. Iedereen denkt dat de Surinaamse keuken heet is, maar dat is een…. illusie! Je bepaalt helemaal zelf hoe kruidig en pittig je het wilt maken.

Dus handen uit de mouwen, en koken maar.

SWADISH KHANA!    NJANG SWIETIE!    SELAMAT MAKAN!    EET SMAKELIJK!    KOME DUSHI!