Hebben we allemaal een heerlijk lang weekend gehad? De eerste lentedag van het jaar was ook nog eens de eerste echte zonnige dag van het jaar en hij was héééérlijk wat ons betreft. Dit weekend voorspellen ze alweer veel zon en 18 graden, de Surinaamse sferen komen eraan!

warmte-1

Nog meer goed nieuws….. vanaf vandaag is het mogelijk om in onze webshop surinaamsetenonline, de webshop voor al je Surinaamse producten te kiezen voor de volgende bezorgmogelijkheden:

  • Tijdvak- en avondlevering.
    Bestel een product – Ben je klaar? Ga dan naar de winkelwagen, en als de bestelling klopt klik je recht onderin op ‘bestelling afronden’ – hier vul je jouw gegevens in, of je logt in met je bestaande account. In het vak ernaast krijg je alle tijdsmogelijkheden incl. avondlevering, voor 14.00 uur besteld is de volgende dag in huis!
  • Afhaling mogelijk bij DHL Parcelshops / afhaalpunten.
    Zelf bepalen wanneer je het pakket ophaalt, hoe makkelijk is dat? Klik hier voor het dichtstbijzijnde DHL afhaalpunt bij jouw in de buurt.

    Beide mogelijkheden verzorgen wij samen met onze logistieke partner:

DHL

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de vele bestellingen die wij dagelijks mogelijk verwerken, een kroon op de inspanningen die we al ruim 33 jaar verrichten! Mede hierdoor kunnen wij steeds meer voordelen aanbieden, zoals bovenstaand. Hoe verder we groeien, hoe meer voordelen we kunnen bieden.

webshopbutton