Surikekeukenisnietheet2

Dat is wat veel mensen denken, en niet juist is. Zullen we een paar leuke uitspraken citeren?

De Surinaamse keuken is zo pittig denk ik altijd….

Aah, Surinaams eten lekkerrrrrrr! Alleen jammer dat het zo heet is, daar kan ik niet zo goed tegen.

Ooh, wat lekker johhh! En zo kleurrijk, maar ja weetje het is zo heet, hoor ik vaak.

Altijd leuk, dat betekent dat er nog veel mensen verrast gaan worden met de meest multiculturele keuken ter wereld! De fout die wordt gemaakt, is dat een deel van de Surinamers net zoals veel consumenten, houden van heet eten. Wij hebben dus gezorgd dat we iedereen blij maken met Authentiek Surinaams in een hand-omdraai en snel te bereiden, zonder dat het heet of pittig is.

Hoe dan? Alle Faja Lobi producten zijn Authentiek Surinaamse kant-en-klare producten voor de consument, die je daarnaast naar eigen smaak ook kan perfectioneren. Dit betekent dus dat je het zelf pittig of heet kan maken, of je eigen kruiden/specerijen er nog aan kan toevoegen. Extra voordeel is dat je dus oneindig veel smaakvariaties hebt met 1 product!

Op zoek naar alle recepten van jouw lievelings Surinaamse producten? Via onderstaande link vind je ze allemaal: