blog-foodboxen

Het leek ons leuk hier een artikel over te schrijven, je hebt er verschillende benamingen voor: van foodboxen, maaltijdboxen tot eetboxen of dinerboxen. Voor het gemak gaan wij uit van foodboxen. Het fenomeen foodboxen stijgt al 2 jaar in grote populariteit waarvan de laatste maanden explosief, wat is het precies?

Vroeger werd onder een foodbox verstaan: Een maaltijd / gerecht die je ergens kon kopen en thuis weer kon opwarmen, zoals iets van de speciaalzaak bijv. de poeliers en keurslagers, of een kant-en-klare maaltijd van de supermarkt. Anno 2014 is er een revolutie gaande, en worden foodboxen gevuld met leuke, innovatieve en gezonde producten, om in een hand-omdraai creatieve en uiteenlopende recepten mee te bereiden. Alle voordelen van een foodbox op een rijtje:

  1. Leer nieuwe producten en recepten kennen.
  2. Harmonieus op zijn Surinaams samen bezig zijn.
  3. Gezond en verantwoord.
  4. Inspiratie en variatie.
  5. Makkelijk te bereiden.
  6. Tijdbesparend.

1 + 1 = 2 wat ons team betreft! Hoe kan je de consument laagdrempelig kennis laten maken met de mooie kleurrijke Surinaamse keuken? Foodboxen! En met succes… We zijn sinds 3 maanden begonnen met de verkoop van de enige echte Surinaamse foodboxen, gevuld met Surinaams eten. Van een totaal box, tot boxen speciaal van een bepaalde categorie uit de keuken. We hebben al veel nieuwe culinaire vrienden mogen verwelkomen als fan!

Welke varianten hebben we? Onderstaand een totaal impressie, wekelijks gaan we dieper in op 1 foodbox en geven we je extra inspiratie!

Voordelen Faja Lobi Foodboxen:

  1. 10 – 50 recepten per product te vinden op onze website of webshop, oneindig veel variatie mogelijkheden!
  2. In een hand-omdraai te bereiden producten.
  3. Dagelijks nieuwe recepten op ons Social Media gepubliceerd!

 

Surinaamseten Welkom Box

faja-lobi-surinaamseten-welkom-box

Surinaamseten Vrienden Box

faja-lobi-surinaamseten-vrienden-box

Surinaamse Roti Box

faja-lobi-surinaamse-roti-box

Surinaamseten Smaakmakers Box

faja-lobi-surinaamseten-smaakmakers-box

Surinaamse Nasi-Bami Box

faja-lobi-surinaamse-nasi-bami-box

Nieuwsgierig geraakt? Dat snappen we wel een beetje hoor…. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over onze foodboxen!

Dit vind je misschien ook leuk