Bara

Dit is zo’n leuk artikel om te schrijven! Al heel lang krijgen wij aanvragen voor het maken van een video hoe je de Surinaamse Bara kan maken, en met trots hebben wij de video deze week gepubliceerd. Zoveel leuke, liefdevolle en positieve reacties op onze Social Media netwerken, dit moet het recept van de week zijn!

Bara (zachte en luchtige peulvruchtensnack):

  1. Faja Lobi Roti Bakmeel 1 kg
  2. Gele Erwten Besan
  3. Faja Lobi Roti Kip Masala 60 gr
  4. Een naar eigen keuze sambal / chutney

Zo moeilijk is het niet hè? En zoooo lekker, net vers en dan gelijk smullen met een lekkere sambal of chutney. Binnenkort volgen nog meer leuke kookvideo’s van de lekkerste snacks uit de Surinaamse keuken, we brengen je natuurlijk gelijk op de hoogte zodra ze af zijn 🙂

SWADISH KHANA!    NJANG SWIETIE!    SELAMAT MAKAN!    EET SMAKELIJK!    KOME DUSHI!