Om de week goed af te sluiten, presenteren we graag deel: #5 de Surinaamse Nasi-Bami Box! Het weekend ga je natuurlijk feestelijk in met deze twee toppers uit de Surinaamse keuken: Nasi en Bami, door veel mensen geprezen als de lekkerste ooit. Met de mix van alle culturen in Suriname, met al haar geheime ingrediënten, is het inderdaad een genot voor de lekkerbekken onder ons……………

00000 Beste-small13b.-Foto-Nasi-met-moksie-metie-uit-de-oven-1small

De box bestaat uit alle ingrediënten om Authentieke Surinaamse Nasi Trafasie en Bami Trafasie te bereiden, met een hapje, tussendoortje en een snack! De ideale manier om kennis te maken met deze gerechten.

Surinaamse Nasi-Bami Box:

Prijs: €24,90.

maaltijdbox

Inhoud:
Als je op elk product klikt, tref je alle product informatie aan, en onder elk product staan daarnaast ook alle recepten die we hebben ontwikkeld voor het product!

nasibamibox

Interesse, trek, zin of een enorme drang naar Surinaams eten gekregen? Leuk!! Je kan de box hier aanschaffen:

webshopbutton

Een mooi en fijn weekend toegewenst!