gelenasi

Trots! Vanaf deze week is de Faja Lobi Gele Nasi Trafasie verkrijgbaar in onze webshop, bij de toko’s, en binnenkort ook in de supermarkten. Het liefst hadden we de Gele Nasi Trafasie al jaren geleden willen introduceren, alleen door het ingewikkelde receptuur is het niet eerder gelukt, maar ja….. dan heb je ook wat! Wij hebben direct een kookvideo ontwikkeld, en de komende tijd gaan wij veel nieuwe recepten publiceren, we houden jou hier graag van op de hoogte.

Wat is de Surinaamse Gele Nasi Trafasie 360 ml?

  1. Woksaus/Roerbakmix
  2. 30 minuten bereidingstijd
  3. Vegetarisch
  4. Mild
  5. 4-5 personen

Surinaamse gele nasi met kippenbouten uit de oven:

28c. Foto Surinaamse gele nasi met kippenbouten uit de oven-small

Gele nasi met moksie metie uit de oven 1s

Nog meer recepten? Klik hier!

SWADISH KHANA!    NJANG SWIETIE!    SELAMAT MAKAN!    EET SMAKELIJK!    KOME DUSHI!