ab12015-42-15Saoto%20Trafasie%203_jpg

The day after…… leuk gehad op koningsdag? Het weer zat niet mee, maar overal in het land hielden de grote festiviteiten stand! Gezelligheid kent geen temperatuur….. dus het perfecte recept dat past bij deze week: de enige echte Saoto Soep! Dit is de Surinaamse kippensoep, die de Javanen mee hebben genomen naar Suriname, en met de geheimen van de andere culturen tot een geweldige soep is geworden.

Na jaren van ontwikkeling is het ons gelukt de Authentieke Saoto Soep Trafasie te maken, die je in no time kan bereiden. Om het nog makkelijker te maken, hebben we ook gelijk een kookvideo ontwikkeld, kijk snel verder:

Saoto (populairste Surinaamse kippensoep)

Zin in meer recepten van Saoto soep? Klik dan hier!

SWADISH KHANA!    NJANG SWIETIE!    SELAMAT MAKAN!    EET SMAKELIJK!    KOME DUSHI!